I made this widget at MyFlashFetish.com.

Sunday, 24 April 2011

hate hate hate !!

urghh dah lah takde kedit ! text nan you pon kejap jee kan .. hishh !! bapak bosan gile gile lah .. dah lah tak sihat .. then tak de kedit plak satu hal .. perghh gampang nye kan .. !
then i dah lah takde mood tyme tuh .. you bole cite plak pasal pompuan 3 org kepong you lah pegang tangan you lah .. you tgok jee i rep relax , padahal tyme tuh i dah tebaka gile babi lah kan ..
nape lah tyme i ade taknak plak korang kepong ke pegang tgn bf i ke , urghh dasar ulat bulu naik bulu betoll ,, npe korang dah tak cukop bulu ea .. kalu nak bnyak bulu  tak payah cukor bulu tuh bdoe !

hmm dalam pukol 9.20 i unl , i nmpak you unl .. then tego you ,, you plak nak out . you tag post then you kate you nak out !! you kate i lmbat ? you kan pndai wt call me back .. you kate tuh isyarat you unl kan ? errgh abes tuh dah tak rety nak buat ea? dah tak rety nak tekan button yang ade kat HP tuh kea? nanti i ajar kan blek oke ! i ajar you sampai kat HP you tuh tak de button langsong .
benci ngan keadaan macam niy .. benci benci benci !

No comments:

Post a Comment