I made this widget at MyFlashFetish.com.

Sunday, 1 May 2011

semalam ! 30.04.2011

they you are babe ! come here bebeyh . i want story with you ,
semalam pagi pagi lagi aku dah pgi rumah khalidah simpson , pagi lah sngt kan padahal kol 9 meyh .. bjett nyewww ! then kan .. lepak punye lepak sementare menunggu parent kalida grak mlake .
balek uma kalida . kiteorg siap siap nak hang lah ape lagi kan .. then jalan kaki g bustop kat maybank agak jaoh lah gak . pergh penat pon ade .. kiteorg pon tak tahu nak nek bas ke o nek teksi .. dah alang2 teksi ade nek jee lah kan .. tron kat KTM ! korang nak tahu train petame . ramai tak muat .. tuh pon diorang pakse diri nak nek gak . train kedue ? bapak tanak cam semut plak aku tgok .. aku ngan kalida tggu lah train ketige . alhamdulillah . akhirnye dpat nek gak , tuh pon berebut oke ! jahanam betol lah !
sampai je kat KL SENTRAL , alamak tuh pon kene jalan kaki g MONORAIL . korang nak tahu kat MONORAIL pon ade masalah gak oke . 1 jam lebih aku n kalida tggu .. macek yg buat pengumuman *ayt skema siket oke . haha . asek asek ulang bnde yang same . (perhatian pade semua penumpang pengangkutan yang anda naiki ini mempunyai kelewatan , kami memohon maaf atas kelewata ini ) tuh jee lah yang kau tahu ulang kan macek .. sampai telinge aku pon bebulu denga bende yang same , dah lah ramai . sampai sume fade up then kuwa dari tempat tuh . then dah smapi kt IMBI ape sume . aq n kalida tggu balak dye , depan maybank . then dye pon bla . aku pon jumpe blak aku tuh .. hmm aku ckp ngan dye aku nak g shisha , sebab nak jmpe .. mummy fatin *jgn lupe g kat daddy irfan ,t kiteorg tak pat adek kunk*joke lah bby  . eyda comel *windu kamoo syg* . jeyhaa ma twin * mish you bebeyh  n .. aleep ? aleep sombonk ! its okey babe . asl kan dpat usha kau . n pice yang kau buat kat aku .. haha len kali lah oke kite lepak oke ! tapi satu org jee saia tak pat jumpe hmm mika ! mika i really mish you babe ,. nape tak hang syg , :( sedih bile u tak hang .. nak jmpe u sesangat oke .. tak pe lah len kali oke syg .. muahhxx3
dah tuh ,, aku blah . aku nak g kat blak aku tuh ,, hmm beshhhh lepak ngan you bie ,.., kesana kesini . lepas tuh dpt jmpe jai , ricky , lan . hee jai thnxs kau suke wt lawak bdoe kau tuh .. lan thnxs sebab dpt gurau ngan kau , ricky ? ricky wlaupun tak pat lepak lame its okeyh ,, you kan HOT *joke jee lah adek ! jgan mara , hmm bie ? bie thnxs semalam walaupon you tingtong bby suke tyme bie mrepek oke AHAHHAHA !
dalam kol 8 lebih KHALIDAH SIMPSON hilang ! b3 fon dye habes .. aku nye b3 pon nak maut maut gak dah pun .. aku try kol dye bapak cuak gile lah weyh . cm ner aku nak blek nnti weyh ..
time aku nmpak kau .. aku g kat kau smpai tekinje kinje cm ank monyet dah lame tak pat pyepak . n aku pelok kau KHALIDAH SIMPSON ! then nagesssssssss gile babi .. sebab kau tak deeeeeeee! aku ngess aku mara kau sempat g tuhh .. tuh lah paling beshh babe haha tak leyh nak lupe babe ... kau pun saba kan aku ,, thnxs babe . first tyme aku ngess sbab kau kalida .. baru aku tahu mcm mane bile kau takde ngan aku ! :(|
tyme lpak tepi pav tuh ,, aku pon nak blek ,,. aku dah slm ngan dorang sume  oke aku blah ! blek cm biase lah nek monorail ,  nek ktm then blek nek teksi . aku bnje kalida .. hee .. tron depan skola jaln kaki g uma dye .., dah macam ruma sendiri tahu tak ,, smpai uma dye pon kol 12 .. aku ajak dye overnyte dye tanak maybe dye penat kot its okeyh babe ,, aku blek pon tido ! sumpah penat .. n aku nak jadi kan 1 hari tuh ,, hari paling besh oke .. !

No comments:

Post a Comment